Een unieke plek

Wij, Gerrit en Ieneke, heten u van harte welkom op Hermitage Rochas Couchaud, een paradijselijk natuurreservaat met wandelpaden, waterbronnen en adembenemende vergezichten, gelegen in de Corrèze en grenzend aan de Dordogne. Het landgoed bevindt zich op loopafstand van St Robert, een middeleeuws dorpje geclassificeerd als “un des plus beaux villages de France” in het zuiden van de Limousin.

Hermitage Rochas Couchaud is een unieke plek, uitsluitend voor de volwassen rustzoeker, waar u ver weg van alle drukte nieuwe energie op kunt doen.  Logeren, kamperen en dineren in combinatie met  prachtige wandelingen, fietstochten en uitstapjes naar vele historische plaatsen.

Gastvrijheid en kwaliteit op een landgoed  met gebouwen die dateren uit de 15e eeuw,  vormen de basis voor een geweldig  vakantieverblijf in een sfeervolle ambiance. Kortom, de plek om te zijn, het adres voor een werkelijk onvergetelijke vakantie.

Rust, ruimte en lekker eten

Bent U op zoek naar rust, ruimte en lekker eten, dan bent U bij ons op het goede adres. Wij bieden  u een vakantiehuis ( gîte ), 2 gastenkamers (B&B),  2 prachtig gelegen chalets  en 6 ruime kampeerplaatsen aan in combinatie met table d’hôte.  Wij koken 2 keer per week en serveren  een heerlijk 3-gangen diner.

Er is een gemeenschappelijke ruimte met een kleine bibliotheek, waar u alle informatie over de streek aantreft zoals wandel- en fietsroutes. U kunt hier ook een drankje bestellen. Voor de muzikanten onder u is er een piano en gitaar aanwezig. Verder kunt u gebruik maken van faciliteiten zoals: zwemvijver, dompelbad, fietsverhuur en WiFi .

  • rustiek kamperen