Chalet

Het chalet is gelegen op een prachtige plek met uitzicht over de vallei. Het bestaat uit één sfeervolle ruimte van 20 m² en een veranda waar het werkelijk genieten is. De grote ramen maakt dat u ook binnen buiten bent.
Er staat een lits-jumeaux , dekbedden (2 maal 1.40 x 200) en kussens zijn aanwezig. Zowel in het chalet als op het terras hebt u een zitje .

U heeft de beschikking over een grote tuin met ligstoelen.

Samen met de huurders van het andere chalet heeft u de beschikking over een ruime zitkeuken die zich in het grote landhuis bevindt. Alle kookbenodigdheden, servies, koelkast, koffiezetapparaat etc. zijn aanwezig.

U maakt gebruik van de gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen die zich eveneens in het landhuis bevinden.
Verspreid over het landgoed bevinden zich diverse terrasjes en bankjes waar u  eveneens kunt genieten van de rust en de vergezichten.

Verder kunt u gebruik maken van faciliteiten zoals: zwemvijver, dompelbad, fietsverhuur, piano, gitaar, wandel- en fietskaarten en WiFi.

Wij koken 2x per week, de woensdag en zaterdag. Voor de periode van 20 juni tot 5 september kunt U alleen reserveren in combinatie met de diners. De prijs van een 3-gangen menu is €25.

  • vakantie in Frankrijk