Gastenkamers

Kamer Aurore is een ruime 2 – 3 persoonskamer van 35 m2 met een lits-jumeaux ( 2×2 mtr. ) en een slaapplek voor een eventuele 3de persoon.

Kamer Etoile is een ruime 2 persoons gastenkamer van 20 m2 met een 2-persoons bed (2×1.60 mtr.).

Beide kamers zijn totaal gerenoveerd met natuurlijke materialen, rustig en warm ingericht en ook het authentieke spant is in zicht gelaten.  Aangename ruimtes om te verblijven.

Vanuit de kamers heeft u geweldig uitzicht over de vallei.
U beschikt over een privé ruime badkamer met douche en toilet. Beddengoed en handdoeken zijn bij de huur inbegrepen. U hebt op de etage ook de beschikking over een zitkamer met bureau, tafel en stoelen en er bevindt zich een klein keukentje met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en serviesgoed om zelf uw ontbijt te kunnen maken.
Verder is er elders  een gelegenheid om te koken.

Verspreid over het landgoed bevinden zich diverse terrasjes en bankjes waar u kunt genieten van de rust en de vergezichten. Verder kunt u gebruik maken van faciliteiten zoals: zwemvijver, dompelbad, fietsverhuur, piano, gitaar, wandel- en fietskaarten en WiFi.

Wij koken 2x per week, de woensdag en zaterdag. Voor de periode van 20 juni tot 5 september kunt U alleen reserveren in combinatie met de diners. De prijs van een 3-gangen menu is €25.

  • kamperen met uitzicht