Rustiek kamperen

Kleine rustige charme camping

Bent u op zoek naar een kleine rustige rustieke charme camping in Frankrijk te midden van de prachtige natuur, dan bent u op het goede adres.
Wij bieden 6 mooie, ruime en indien gewenst schaduwrijke kampeerplaatsen voor tent en vouwwagen. Vanaf uw kampeerplaats kunt u genieten van de overweldigende vergezichten.
Tot 1 juli hebben wij op een hoger gelegen terrein enkele plaatsen voor caravan en camper. U staat er mooi en rustig, maar wel verder van het sanitair (500m). Elektriciteit is hier aanwezig.

Het sanitair met 2 toiletten , 2 douches en 3 wastafels bevindt zich in het 15de eeuwse landhuis.
In onze gastenruimte met een kleine bibliotheek, vindt u alle informatie over de streek, waaronder wandel- en fietsroutes. Voor de muzikanten onder u zijn piano en gitaar aanwezig.

Verspreid over het landgoed bevinden zich diverse zitjes en bankjes waar u eveneens kunt genieten van de rust en de vergezichten. U kunt verder gebruik maken van faciliteiten zoals: zwemvijver, dompelbad, wandel- en fietskaarten, fietsverhuur en WiFi.

Daarnaast hebben wij één luxe kampeerplaats op een mooie plek, half zon, half schaduw.
U heeft de beschikking over een privé toilet en een keukentje met koelkast, 4-pits gasstel en complete keuken inboedel. Eettafel met stoelen zijn aanwezig.
Het enige wat u zelf mee hoeft te brengen zijn tent en slaapbenodigdheden. Voor het douchen maakt u gebruik van het gezamenlijke sanitair.
Wilt u nog meer comfort met enigszins het gevoel van kamperen dan kunt u terecht in een van de fantastisch gelegen chalets.

Wij koken van 15 juni tot 7 september, op zaterdag en op woensdag. In deze periode kunt U alleen reserveren in combinatie met de diners. De prijs van een 3-gangen menu is €25.